Onze werkwijze

Optimale invulling van uw wensen

Graag gaan we zo vroeg mogelijk in het bouwproces met u in gesprek. Wat zijn de plannen? Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wij zorgen voor het ontwerp, de engineering, de voorbereiding en de realisatie van de complete elektrische installatie. Zo creëren wij de optimale inrichting en beleving van licht, geluid, klimaat en beveiliging.

Dit doen wij in de basis vanuit een eenvoudige, praktisch functionerende installatie van Loxone, die naar wens kan worden uitgebreid tot een complete smarthome-installatie waarin diverse functies naadloos geïntegreerd kunnen worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan intelligente sturing van verlichting, regeling van de ruimtetemperatuur, beveiliging van uzelf en uw eigendommen, zonwering en audio.

1. Inspiratie

We starten het ontwerp voor uw installaties graag in een vroeg stadium. Hoe eerder, hoe beter. Want dan kunnen onze oplossingen beter en mooier geïntegreerd worden. We bespreken wat de functie van elk vertrek wordt. En wat voor u belangrijk is. En daar spelen we met ons advies actief op in. Het licht, de temperatuur en het alarm op één plek regelen? Dat kan! En in plaats van drie schakelaars net naast de deur, plaatsen we er liever maar één. Waarmee u dan alles ineen kunt bedienen. Mooier én gemakkelijker. In onze studio kunt u inspiratie opdoen. Daar ziet u de vele mogelijkheden. U zult ervan opkijken!

2. Ontwerp en engineering

Dan gaan we de gekozen oplossingen uitwerken in de vorm van een installatieadvies. Dat advies laten we naadloos integreren in het bouwkundig ontwerp. Techniek en intelligentie worden op die manier zo onzichtbaar mogelijk geplaatst. Onze uitgangspunten zijn optimaal gemak, hoge kwaliteit en esthetische verwerking. Mooi, makkelijk én goed! Onze engineers schakelen met de andere bouwpartners. Zo stemmen we af op welke manieren alles goed geïntegreerd wordt in uw woning. Voor een efficiënte en vlotte samenwerking met alle partijen.

3. Realisatie

Tijd om het ontwerp te realiseren! Het verwerken ervan in uw huis, de daadwerkelijke uitvoering, doen we ook zelf. Geen grijze gebieden tussen ontwerp en uitvoering. Geen irritaties en geen onduidelijkheden over wie wat doet, maar alles ondergebracht bij één partij. Door onze jarenlange ervaring kennen we het klappen van de zweep bij een bouwkundig proces goed.
Onze monteurs hebben passie voor techniek, respect voor de te verwerken materialen, spreken de taal van onze engineers en snappen het uiteindelijke doel. Zo werken we samen aan de prachtige uitdaging om uw droomhuis te realiseren.

4. Oplevering

En dan is het zover, het einde van het bouwproject nadert. Alles is gemonteerd en aangesloten. Wij tillen de installatie naar het hoogste niveau. De basisinstallatie wordt softwarematig maximaal benut. Door ons specialisme hierin kunnen we met de nieuwste mogelijkheden perfect aansluiten bij uw wensen. We maken de installaties tot een maatpak, uw maatpak!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!